Tempo 625

“Een stoere, moderne en stijlvolle tender – Designed for your pleasure.”

Specificaties

Lengte:6,25CE Categorie:C
Breedte:2,30Gewicht:950KG zonder motor
Doorvaarthoogte:1,10Motoruitvoering:30-80 PK

Comfort

De Tempo 625 is een stoere en stijlvolle tender met aandacht voor details. De standaard inrichting heeft een rondzit met een comfortabele hoge rugleuning. De zitting achter het stuur kan in een handomdraai worden omgezet naar een heerlijke loungebank en voorin is de mogelijkheid voor een zonnebed. De loopruimte achterin maakt aanleggen, zwemmen of wakeboarden eenvoudig.

Stoere en luxe uitstraling

Het dashboard met diverse meters, de rubberstootrand en het RVS-beslag geven de tender een stoere en luxe uitstraling. Kwalitatief hoogwaardige materialen, afgewerkte opbergvakken en de zelflozende kuip zorgen ervoor dat de Tempo 625 zeer onderhoudsarm is. Achter op de boot bevinden zich twee ruime zwemplateau’s waar tussen de motor is geïntegreerd. Dit biedt bescherming van de motor, vergemakkelijkt het op- en afstappen en zorgt voor een mooie lijn van de boot. De RVS zwemtrap is mooi weggewerkt onder het zwemplateau.

Vaareigenschappen

De V-vorm bodem gecombineerd met sprayrails realiseren de uitstekende vaareigenschappen zonder buiswater. Zowel op lage als hoge snelheid is de Tempo 625 koersvast en stabiel. Het goede onderwaterschip draagt tevens bij aan een laag brandstofverbruik. Met de kleinste motor, 30PK Honda, is het mogelijk om rustige tochten door natuurgebieden te maken. Houdt u van snelheid? Met een 80PK haalt de Tempo 625 een snelheid van 59km/h.

Fotogalerij

Specificaties Tempo 625

Contactformulier

 

Verificatie