Tempo 625

De Tempo 625 is de nieuwste tender van Smalland Maritiem.
Een stoere en stijlvolle boot met aandacht voor details en uitstekende vaareigenschappen.

 
Oordt fotografie

Comfort

In navolging van de Tempo 850 lanceert Smalland Maritiem de geheel nieuwe Tempo 625. Een stoere, stijlvolle tender Designed for your pleasure. De standaard inrichting heeft een rondzit met een comfortabele hoge rugleuning. De zitting achter het stuur kan in een handomdraai worden omgezet naar een heerlijke loungebank. Tevens bevinden zich onder iedere bank ruime opbergvakken.

Vaareigenschappen

De V-vorm bodem gecombineerd met sprayrails realiseren de uitstekende vaareigenschappen zonder buiswater. Zowel op lage als hoge snelheid is de Tempo 625 zeer koersvast en stabiel. Het goede onderwaterschip draagt tevens bij aan een laag brandstofverbruik. Met de kleinste motor, 20PK Honda, is het mogelijk om rustige tochten door natuurgebieden te maken. Houdt u van snelheid? Met een 60 pk haalt de Tempo 625 al een snelheid van 50km/h. (Meer pk’s zijn uiteraard ook mogelijk).

Stoere en luxe uitstraling

Het dashboard met diverse meters, de rubberstootrand en het RVS-beslag geven de tender een stoere en luxe uitstraling. Kwalitatief hoogwaardige materialen en de zelflozende kuip zorgen ervoor dat de Tempo 625 zeer onderhoudsarm is. Achter op de boot bevinden zich twee ruime zwemplateau’s met ertussen de motor geïntegreerd. Dit biedt bescherming van de motor, vergemakkelijkt het op- en afstappen en zorgt voor een mooie lijn van de boot. Onder het zwemplateau is de RVS zwemtrap bevestigt welke zwemmen en wakeboarden eenvoudig maakt.

 

Fotogalerij

Specificaties Tempo 625

Contactformulier

 

Verificatie