Bootonderhoud

Onderhoud, reparatie of een complete refit laten uitvoeren aan uw boot? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor het onderhoud aan uw boot. Betrokkenheid, vakmanschap en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Lakken
Teak dek

Lakken en schilderen

Houtwerk aan uw boot vraagt veel aandacht. Een goed laksysteem is bijvoorbeeld essentieel voor het behoud van uw boot. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van lak- en schilderwerk. Wij kunnen het houtwerk volledig kaalmaken en weer opbouwen met een volwaardig laksysteem. Hierdoor is een goede conditie van uw boot langer gegarandeerd. Daarnaast staan wij klaar voor schilderwerk van een polyester romp of dek en antifouling van de bodem.

Refit

Is een schoonmaak niet voldoende om het polyesterwerk of teakdek weer als nieuw te krijgen of heeft u een beschadiging aan de boot? Voor onderstaande werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • Grondig schoonmaken
  • Cleaneren van romp en dek
  • Romp en dek in de wax zetten
  • Kleine polyester reparaties
  • Teak dek reinigen

Scheepstimmerwerk

Naast onderhoud, helpen wij u graag met scheepstimmerwerk en schadeherstel van houtwerk aan uw boot. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe banken, een andere indeling of een teakdek (echt teak of Easy Tek)? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Technische installatie

Bij het vernieuwen van de huidige motorinstallatie komt veel kijken. Naast de uitlijning om trillingsvrij te varen, dient vaak ook het uitlaatsysteem en de bedrading te worden aangepast. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw boot? Neem contact op via onderstaand formulier.

Contact opnemen