Tempo 850

De Tempo 850 is een tender met comfort, exclusiviteit en de nieuwste technieken.
RVS beslag en de rubber stootrand geven de boot een stoere uitstraling.

Vaareigenschappen Tempo 850

De Tempo 850 is gebouwd naar een idee van Hans Heikoop (Smalland Sloepen) en getekend door Naval Architect Robert Grootveld. Het berekende onderwaterschip zorgt voor perfecte vaareigenschappen en een laag brandstofverbruik. De standaard 80 PK Yanmar diesel maakt het mogelijk om rustige tochten door natuurgebieden te maken. Wilt u daarnaast ook gas geven? Met de vernieuwde 110PK Yanmar haalt de Tempo 850 een topsnelheid van 40km/h. Hierdoor is de tender ook uitstekend geschikt voor langere vaartochten of om te wakeboarden. Kortom, de Tempo 850 is een tender met veel mogelijkheden.

Comfort tender

De Tempo 850 is de ideale familie tender. De ruime banken voor 6-8 personen en de moderne kuiptafel bieden veel leefruimte. Een ruime koelbox, veel opbergruimte, het elektrisch toilet en de slaapgelegenheid in het vooronder, geven de Tempo 850 veel comfort voor een langere periode. Daarnaast geeft de beweegbare achterklep een vrije doorgang naar het zwemplateau. Hierdoor is het eenvoudig aan boord komen tijdens het zwemmen en wakeboarden of kunt u makkelijk aan boord stappen.

Flexibiliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de Tempo 850 is de mogelijkheid om de tender naar eigen wens in te richten. De standaard inrichting, met twee ruime banken, biedt veel bewegingsruimte. Wilt u liever een rondzit, zonnebed of bijvoorbeeld een keukenblok met wasbak? De indeling is aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De romp en het interieur zijn in iedere R.A.L. kleur leverbaar. De kussens en buiskap zijn tevens in vele kleuren leverbaar. Om uw Tempo 850 helemaal volledig bij uw smaak aan te laten sluiten, kunt u ook nog eens kiezen uit 13 kleuren Esthec voor het dek en de kuipvloer. 

Nederlandse kwaliteit

Hoogstaande afwerking staat bij de Tempo 850 centraal. Het Esthec dek, het speciaal ontworpen beslag met logo en de rubberen stootlijst zijn in het oog springende details. Alle materialen zijn onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken. Gebruiksvriendelijkheid is het uitgangspunt bij de bouw van de Tempo 850. Het casco schip wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Fotogalerij

Specificaties Tempo 850

Contactformulier

 

Verificatie